GRAYSCALE İNVESTMENTS YENİ COİNLERE YATIRIM YAPACAĞINI AÇIKLADI

 

Grayscale İnvestments Yeni Coinlere Yatırım Yapacağını Duyurdu

Grayscale İnvestments Hakkında 

Grayscale İnvestments hali hazırda 25 Şubat 2021 verilerine baktığımız zaman 39.1 milyar dolar ile dünyanın en büyük kripto para varlık yöneticisi konumunda olan yatırım şirketidir. 

Grayscale İnvestments’e baktığımız zaman küresel çapta en büyük kripto para yatırımcısı olan bu şirket dijital paralara verdiği önemi Potansiyeli olan yeni kripto paraları değerlendireceğini ve yatırım yapacağını duyurarak bir kez daha bu konuda ki karanlığını ve konuya bakışında ki ciddiyeti göstermiş oldu. 

Grayscale İnvestments şirketi hali hazırda yatırımcılarına 8 Farklı kripto para  yatırım ortaklığı imkanı sunduğu gibi çeşitlendirilmiş fonlar da sunmaktadır.

Vatandaşların Dünya çapında kripto paralara artan ilgisiyle birlikte şirket yatırımcı taleplerini daha iyi karşılamak adına potansiyel anlamda bir kaç yeni kripto parayı daha  değerlendireceğini ve sistemlerine entegre edeceğini açıkladı. 

Grayscale İnvestments Şirketinin Kuvvetle Muhtemel Değerlendireceği Coin Listesi

ADA
BAT
DOT
AAVE
YFI
UNI 
XMR
MKR
LPT
SUSHİ
XTZ
GRT
RSR
NMR
LPT
DOT
FLOW
FIL
MANA
COMP
LİNK

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, Yatırımcılarına çok daha iyi hizmet sunmak adına ürünlerini ve buna bağlı olarak yatırımlarını genişleteceklerini açıkladı. Şöyle devam etti Kripto paralar küresel çapta sürekli olarak büyümekte ve yelpazesini genişletmekte gerek yatırımcılarının taleplerini karşılamak gerekse çağın gerekliliğiniyerine getirmek ve geri kalmamak için bu kararı aldıklarımı duyurdu.

İşin aslında şirketin temel gayesi geleneksel eski finans sistemi ile dijital yani kripto para finans sistemini birleştirip öncü şirketler halinde ilk sırayı almaktadır. Bu kayede yatırımcılarını farklı  yatırım ürünleriyle  de tanıştırarak  kar marjını arttırmak istemeleridir. 

Bununla birlikte hemen üstte bahsettiğimiz kripto paraların hepsinin şirketin yatırım kanalına gireceğinin garantisi yoktur. Gerek yatırımcı güvenliği gerekse şirketin güvenliği açısından detaylı bir araştırma sonucunda gerekli güvenlik teminat altına alındıktan sonra yukarıda bahsettiğimiz bazı kripto paraları şirket ile entegre edeceklerdir. 

Grayscale firması anlaşma yapacağı kripto paraları ayrıca duyuracaklarını gerekli lansman çalışmalarını yapacaklarımı da belirtmiştir.  Yatırımcılar şirketin resmî internet sitesinden daha detaylı bilgi alacağı içim buraya linki bırakıyorum bknz.

Hali Hazırda Grayscale  İnvestments Şirketinin Yatırım Ürünleri

Bitcoin BTC- Bitcoin Cash BCH- Etheryum-ETH Etheryum Classic-ETC-Horizen-ZEN- Litecoin-LTC- XLM- ZCash-ZEC  

Yorum Gönder

0 Yorumlar